OM VI TROR DEG
STIFTELSEN STÅR SAMMEN MOT VOLDTEKT
Vi tror deg-stiftelsen står sammen mot voldtekt, seksuelle overgrep og seksuelle trakasseringer. Stiftelsen ønsker å ivareta, forebygge, avdekke, belyse og styrke rettssikkerheten.
Stiftelsen jobber kontinuerlig med å fjerne stigmaet rundt å føle skam og skyld, samt få mer åpenhet og forståelse rundt problematikken. Dette gjennom holdningskampanjer, mediehenvendelser og andre prosjekter. Vi tror deg-stiftelsen ønsker at alle skal føle seg sett og hørt. Det er viktig å vite at man ikke er alene, og at det finnes hjelp.
Vi tror deg-stiftelsen er ikke et behandlingstilbud, men bidrar gjennom prosjekter som setter problematikken på dagsorden.


June Holm I Vi tror deg-leder
June Holm er grunnlegger av Vi tror deg-stiftelsen. Hun er prosjektleder og programleder for podcasten Vi tror deg, har arrangert MeToo i Norge og stått bak en rekke ulike kampanjer og arrangementer for stiftelsen. Holm har utdanning innen medier og kommunikasjon, bachelorutdanning innen tekst fra Westerdals Høyskole og tar masterutdanning i journalistikk.
Hun ble utsatt for flere voldtekter som ung. I dag bruker hun sin bagasje for å forebygge, avdekke og belyse samfunnsproblemet, samt hjelpe utsatte og pårørende gjennom prosjekter. Hun har fått utmerkelser som Årets gullpenn 2016 (Vixen Influencer Awards), Årets medmenneske 2017 (United Influencers), Årets romsdaling 2017 (Mediehuset Romsdals Budstikke) og Skamløsprisen 2017 (Sex og Samfunn).
Kari Kollbotn I Vi tror deg-leder
Kari Kollbotn har utdanning fra krigsskolen og jobber som major i hæren. Hun har master i strategisk ledelse og økonomi. Hun er også aktivist for overgrepsutsatte og pårørende. Hun arbeider med utvikling, kampanjer og andre prosjekter i Vi tror deg-stiftelsen.
Kari ble utsatt for seksuelle overgrep i barndommen. I voksen alder anmeldte hun hendelsene og sto offentlig fram med sin historie. Foreldelsesfristen gjorde at hennes overgriper ikke kunne dømmes, dermed gikk Kari til kamp. Etter iherdig innsats ble foreldelsesfristen besluttet fjernet. Målet til Kari er at ingen skal være utrygge eller redde for at overgriper går fri. Hennes arbeid har bidratt til en betydelig forskjell, som er viktig for utsatte og pårørendes ivaretakelse og rettssikkerhet.