NYHETER


VI TROR DEG-STIFTELSEN NOMINERT TIL ÅRETS JENTEPRIS 2017

Jenteprisen deles ut for sjette gang av Plan International Norge, og for første gang i samarbeid med Costume. Formåleter å løfte frem en enkeltperson, organisasjon, bedrift eller andre i Norge, som engasjerer seg i kampen for jenters rettigheter - enten i Norge eller ute. Prisen deles ut på FNs Jentedag på Ingensteds på Grünerløkka, onsdag 11. oktober 2017. Vi Tror Deg-Stiftelsen er nominert, og vi er så glad for at Plan International Norge ser viktigheten av arbeidet vårt.


SJEKK FRA FAMILIEN CHRISTIANSEN

En familie med et stort hjerte og brennende engasjement for arbeidet vårt! Dette viste de allerede med det samme stiftelsen ble lansert, med å gi oss et betydelig beløp. Nå overrasket de oss igjen da vi var på besøk i Stavanger 16. september. Det med en sjekk på 50.000 kroner. Vi kan ikke få takket familien nok for at de støtter, engasjerer og bryr seg. Ord kan ikke beskrive vår takknemlighet. Hjerteligste takk til Julie, Boye, Nina og Tore.


SJEKK FRA AKER BPs ANSATTE

Aker BP er et fullverdig oljeselskap med en rekke aktiviteter innen leting, utbygging og drift på den norske kontinentalsokkelen. Da bedriften byttet lokaler og hadde en del utstyr som skulle fornyes, fikk de ansatte ta med seg det de ønsket mot at de vippset valgfritt beløp som skulle gå til gode formål. De ble til sammen 86.000 kroner hvor beløpet ble fordelt. 43.000 kroner gikk til Thea Steens Minnefond og 43.000 kroner til Vi Tror Deg-Stiftelsen.

Tusen takk til Aker BPs ansatte, vi er utrolig takknemlig!


OILERSSPILLERNES VELDEDIGHETSFOND GIR INNTEKTENE TIL VI TROR DEG-STIFTELSEN

Overrekkelse av stafettpinne og sjekker. Foto: Stavanger Oilers.
Overrekkelse av stafettpinne og sjekker. Foto: Stavanger Oilers.

Vi er uendelig stolte over å kunne dele denne nyheten med dere! Sesongen 2017/18 gir Oilersspillernes Veldedighetsfond inntektene fra puckveggen uavkortet til Vi Tror Deg-Stiftelsen. 

16. september deltok Vi Tror Deg-Stiftelsen på kampen til Stavanger Oilers for å motta stafettpinnen fra Thea Steens Minnefond (som fikk inntektene fra forrige sesong, for deres viktige arbeid), delta på kamp og vise vår takknemlighet for den enorme støtten.

Vi er så rørt over at Norges beste ishockeylag tror på oss og viser støtten sin til oss. En fantastisk gave som i all fremtid vil bety mye! Tusen takk til Stavanger Oilers.


VINNERE AV SKAMLØSPRISEN 2017

Vi Tror Deg-Stiftelsen vant Skamløsprisen 2017.
Vi Tror Deg-Stiftelsen vant Skamløsprisen 2017.

Vi Tror Deg-Stiftelsen ønsker å rette en takk til juryen som stemte oss frem som en av de tre finalistene til Skamløsprisen 2017. Videre ønsker vi å rette en stor takk til alle som har stemt oss frem som vinnere av prisen. Dette er den første prisen stiftelsen har vunnet, og det er vi svært takknemlige for. 

Dette fortelle at behovet er stort, og at det er både viktig og nødvendig å ha Vi Tror Deg i samfunnet.


VI TROR DEG-STIFTELSEN ER FINALIST TIL SKAMLØSPRISEN

Finalister til Skamløsprisen 2017. Foto: Lene Vaagland, Espen Solli, Anne Valeur
Finalister til Skamløsprisen 2017. Foto: Lene Vaagland, Espen Solli, Anne Valeur

Skamløsprisens formål er å øke synlighet, bevissthet og kunnskap rundt temaer knyttet til seksualitet. Videre skal prisen løfte frem og berømme de blant oss som oppmuntrer til mot og åpenhet rundt skambelagte områder innenfor seksualitet.

De tre finalistene er: 

Sofie Frost – Slampoet, forfatter og skuespiller 

Vi Tror Deg-Stiftelsen – Bekjemper voldtekt og gir stemme til utsatte 

Nina Brochmann og Ellen Støkken Dahl – Forfattere og myteknusere