HISTORIE

Vi Tror Deg-Stiftelsen ble grunnlagt i januar 2017 av June Holm og Andrea Voldum, for å hjelpe andre som har blitt utsatt for det samme som dem selv. 

Det er demonstrasjon foran Stortinget 8. august 2016. Tusenvis møter opp for å kjempe for kvinners rettssikkerhet. Dette i lys av Hemsedal-saken, hvor tre menn ble frikjent for å ha gjengvoldtatt Andrea. En av appellantene er June. Hun forteller sin egen historie, for å vise sin støtte til Andrea.

Det er tårer, klemmer og massevis av kjærlighet. I folkemengden får to jenter øye på hverandre, de smiler og omfavner hverandre i en lang klem. I ørene hviskes det "tusen takk". Det er June og Andrea som får sitt første møte. Et møte som blir et helt spesielt samarbeid.

Etter dette forsvant ensomheten de hadde båret på hver for seg. De forstår hverandre, og står sammen i tiden fremover. Begge har to tunge bagasjer med seg, men de blir lettere å bære sammen. Dette anser de som en helt spesiell gave, som de ønsker å videreformidle til andre voldtektsutsatte og deres pårørende.

De etablerte Vi Tror Deg-Stiftelsen for å hjelpe andre i lignende situasjon. Ingen skal bære lasten med voldtekt alene.

Teamet bak stiftelsen består av personer som har gjennomgått voldtekt.

KONTAKT

Ønsker du kontakt med oss?

JUNE HOLM

Grunnlegger og daglig leder / june@vitrordeg.com

KINE PEDERSEN

Leder kommunikasjon og tiltak / kine@vitrordeg.com