HISTORIE

Vi Tror Deg-Stiftelsen ble grunnlagt av June Holm og Andrea Voldum, i januar 2017.

Det er demonstrasjon foran Stortinget 8. august 2016. Tusenvis møter opp for å kjempe for kvinners rettssikkerhet. Dette i lys av Hemsedal-saken, hvor tre menn ble frikjent for å ha gjengvoldtatt Andrea. En av appellantene er June. Hun forteller sin egen historie, for å vise sin støtte til Andrea.

Det er tårer, klemmer og massevis av kjærlighet. I folkemengden får to jenter øye på hverandre, de smiler og omfavner hverandre i en lang klem. I ørene hviskes det "tusen takk". Det er June og Andrea som får sitt første møte. Et møte som blir et helt spesielt samarbeid.

Etter dette forsvant ensomheten de hadde båret på hver for seg. De forstår hverandre, og står sammen i tiden fremover. Begge har to tunge bagasjer med seg, men de blir lettere å bære sammen. Dette anser de som en helt spesiell gave, som de ønsker å videreformidle til andre voldtektsutsatte og deres pårørende.

De etablerte Vi Tror Deg-Stiftelsen for å hjelpe andre i lignende situasjon. Ingen skal bære lasten med voldtekt alene, og sammen utgjør vi en viktig og betydelig forskjell.

KONTAKT OSS

June Holm

Grunnlegger

Daglig leder

Nestleder

june@vitrordeg.com

Andrea Voldum

Grunnlegger

Prosjektleder

Styreleder

andrea@vitrordeg.com