OM OSS

Vi står bak Vi Tror Deg-Stiftelsen:

JUNE HOLM (28)

Grunnlegger og prosjekt leder

june@vitrordeg.com

June er ansvarlig for drift, fremgang og prosjekter i Vi tror deg-stiftelsen.

June har vært en nasjonal talsperson for saken i ti år. Stiftelsen ble en videre forlengelse av dette engasjementet. Hun ønsket å snu sin motgang til medgang, gjennom å hjelpe andre som har vært utsatt for det samme som hun selv. På vegne av stiftelsen arrangerte hun MeToo-markering foran Stortinget i 2017. Hun har også holdt en rekke foredrag, innlegg og appeller om problematikken. 

I mars 2020 lanserte hun podcasten Vi tror deg, hvor hun er prosjektleder og programleder. Dokumentarserien tar lytterne gjennom hele prosessen: fra voldtekten skjer, til man med tiden lærer seg å leve med det. Lytterne hører fra utsatte, pårørende og fagpersoner, og er med til overgrepsmottaket, politiet og i rettssak. Prosjektet er støttet av Stiftelsen DAM og Rådet for psykisk helse.

June har utdanning innen medier og kommunikasjon, bachelor i tekst og skribent, og tar nå mastergrad i journalistikk. Hun har fått utmerkelser som Årets gullpenn 2016, Årets medmenneske 2017, Årets romsdaling 2017 og Skamløsprisen 2017.

KINE PEDERSEN (27)

kine@vitrordeg.com

Kine var en av de aller første som tok kontakt med stiftelsen da den startet i januar 2017. Hun har deltatt på selvforsvarskurs, markeringer og andre tiltak som har blitt holdt i forbindelse med problematikken. Hennes store engasjement for temaet har ført henne inn i stiftelsen.

Historien hennes har gitt sterke inntrykk, og blitt mye delt i media. Det er ingen tvil om at hun har gjort en viktig jobb for samfunnet ved å stå i en lang rettsprosess, der gjerningspersonen fikk en samlet dom på 13 år. Nå ønsker hun å snu motgang til medgang, gjennom å bruke sin erfaring til å hjelpe andre gjennom Vi tror deg-stiftelsen.

Kine har et usedvanlig stort pågangsmot og er positiv som få. Hun er engasjert, varm og omgjengelig. Hun har også flere års erfaring med salg - og service, samt ledelse og personalansvar, noe som kommer godt med.