ANSATTE

Dette er vi som jobber i Vi Tror Deg-Stiftelsen.

JUNE HOLM (28)

Grunnlegger og daglig leder

june@vitrordeg.com

June er ansvarlig for daglig drift, fremgang og prosjekter i Vi tror deg-stiftelsen.

June har vært en nasjonal talsperson for saken i ti år. Stiftelsen ble en videre forlengelse av dette engasjementet. Hun ønsket å snu sin motgang til medgang, gjennom å hjelpe andre som har vært utsatt for det samme som hun selv. På vegne av stiftelsen arrangerte hun MeToo-markering i 2017. Hun har også holdt en rekke foredrag, innlegg og appeller om problematikken.

June har utdanning innen medier og kommunikasjon, samt en bachelor som tekstforfatter. Hun har fått utmerkelser som Årets gullpenn, Årets medmenneske, Årets romsdaling og Skamløsprisen.

KINE PEDERSEN (27)

Leder kommunikasjon og tiltaksutvikling

kine@vitrordeg.com

Kine er ansvarlig for kommunikasjon og tiltak i Vi Tror Deg-Stiftelsen.

Kine var en av de aller første som tok kontakt med stiftelsen da den startet i januar 2017. Hun har deltatt på selvforsvarskurs, markeringer og andre tiltak som har blitt holdt i forbindelse med problematikken. Hennes store engasjement for temaet har ført henne inn i stiftelsen.

Historien hennes har gitt sterke inntrykk, og blitt mye delt i media. Det er ingen tvil om at hun har gjort en viktig jobb for samfunnet ved å stå i en lang rettsprosess, der gjerningspersonen fikk en samlet dom på 13 år. Nå ønsker hun å snu motgang til medgang, gjennom å bruke sin erfaring til å hjelpe andre gjennom Vi tror deg-stiftelsen.

Kine har et usedvanlig stort pågangsmot og er positiv som få. Hun er engasjert, varm og omgjengelig. Hun har også flere års erfaring med salg - og service, samt ledelse og personalansvar, noe som vil komme godt med.