OM OSS

Vi står bak Vi Tror Deg-Stiftelsen:

JUNE HOLM (28)

Grunnlegger og daglig leder

june@vitrordeg.com

June er ansvarlig for drift, fremgang og prosjekter i Vi tror deg-stiftelsen.

June har vært en nasjonal talsperson for saken i ti år. Stiftelsen ble en videre forlengelse av dette engasjementet. Hun ønsket å snu sin motgang til medgang, gjennom å hjelpe andre som har vært utsatt for det samme som hun selv. På vegne av stiftelsen arrangerte hun MeToo-markering foran Stortinget i 2017. Hun har også holdt en rekke foredrag, innlegg og appeller om problematikken. 

I mars 2020 lanserte hun podcasten Vi tror deg, hvor hun er prosjektleder og programleder. Dokumentarserien tar lytterne gjennom hele prosessen: fra voldtekten skjer, til man med tiden lærer seg å leve med det. Lytterne hører fra utsatte, pårørende og fagpersoner, og er med til overgrepsmottaket, politiet og i rettssak. Prosjektet er støttet av Stiftelsen DAM og Rådet for psykisk helse.

June har utdanning innen medier og kommunikasjon, samt en bachelor som tekstforfatter. Hun har fått utmerkelser som Årets gullpenn 2016, Årets medmenneske 2017, Årets romsdaling 2017 og Skamløsprisen 2017.

KINE PEDERSEN (27)

kine@vitrordeg.com

Kine var en av de aller første som tok kontakt med stiftelsen da den startet i januar 2017. Hun har deltatt på selvforsvarskurs, markeringer og andre tiltak som har blitt holdt i forbindelse med problematikken. Hennes store engasjement for temaet har ført henne inn i stiftelsen.

Historien hennes har gitt sterke inntrykk, og blitt mye delt i media. Det er ingen tvil om at hun har gjort en viktig jobb for samfunnet ved å stå i en lang rettsprosess, der gjerningspersonen fikk en samlet dom på 13 år. Nå ønsker hun å snu motgang til medgang, gjennom å bruke sin erfaring til å hjelpe andre gjennom Vi tror deg-stiftelsen.

Kine har et usedvanlig stort pågangsmot og er positiv som få. Hun er engasjert, varm og omgjengelig. Hun har også flere års erfaring med salg - og service, samt ledelse og personalansvar, noe som kommer godt med.